Liker du å skrive?

Annemarie Abeler

Liker du å skrive og har lyst til å utvikle skriveferdighetene dine samt lære litt om nettpublisering? Da vil vi i Asker Venstre gjerne høre fra deg. På nettsidene våre viser hvem vi er, hva vi står for og hva som skjer i lokallaget for tiden.

Kan du litt om å redigere på nett og å formidle saker? Eller er du litt nysgjerrig på det og vil lære mer? Hvis du blir med i vår redaksjon kan du prøve deg litt fram og bidra når du har overskudd. Dette kan passe fint for deg som ønsker å bidra til at Venstre når ut med sitt budskap i Asker, men trives best i kulissene. Arbeidet består i alt fra å gjøre et debattinnlegg til en nettsak ved å klippe og lime, samt dele den på sosiale medier, til å skrive beretninger fra medlemsmøter.

I valgår pleier vi å skrive en egen valgkampavis, her kan man være med å velge ut og skrive saker hvis man vil.

Dersom dette er noe for deg eller du har noen spørsmål, så kontakt styremedlem Annemarie Abeler ved å skrive en e-post eller på telefon 990 26 252 for en uforpliktende prat!