Nominasjonsmøte Ålesund Venstre

Nominasjonsmøte i Ålesund Venstre, Kristian Stråmyr

På vegne av nominasjonsnemnda og styret i Ålesund Venstre inviteres det herved til nominasjonmøte for Ålesund Venstre til kommunevalget i 2023.

Møtet vil finne sted i møtelokalet Tua hos Spjelkavik Panorama, i 4. etg. i bygget til Myrstad Mathus i Spjelkavika. Inngang fra Spjekavikvegen.

Tidspunktet er onsdag 7. desember kl. 18,00.

På møtet vil nominasjonsnemnda gjennomgå sitt forslag til kandidater, og de fremmøtte kandidatene vil selv få presentere seg og svare på eventuelle spørsmål.

Styret vil også informere om arbeidet med utforming av det politiske programmet for kommende valgperiode.

Til informasjon for medlemmene vil nominasjonsnemnda melde at både Kari og Hans Endre har frasagt seg å stå på kommulerte plasser, av personlige grunner. Nominasjonsnemnda respeterer deres ønske, og vi takker dem for deres innsats i det politiske arbeidet i den første perioden for “nye Ålesund”.

Nominasjonsnemnda er glad får å ha lykkes med å få til et “generasjonsskifte” gjennom at så mange yngre medlemmer har sagt ja til å stå på kommulert og prioritert plass på valglista. Vi presiserer likevel at det er nominasjonsmøtet selv som prioriterer og vedtar lista.

Hvor mange kandidater som bør/vil/kan stå på valglista er et spørsmål som nemnda ikke selv har konkludert med. Den vedølagte lista er derfor ikke et forslag på ei komplett liste, men en oversikt over kandidater som vi pr. dags dato fremmer som forslag til nominasjonsmøtet.

Det er derfor fint om flere medlemmer ønsker å tiltre med sine navn på lista, eller at dere på nominasjonsmøtet har forslag på personer som bør komme inn på lista. Fristen for å levere inn lista går ikke ut før 1. april 2023, så vi er fortsatt i god rute, rent tidsmessig.

Nominasjonslisten er sendt ut på mail til alle medlemmer i Ålesund Venstre.

Velkommen til nominasjonsmøtet!

På vegne av nominasjonsnemda og styret,
Ragnar Johansen
Leder i nominasjonsnemnda