Gatefest med Venstre på plass

Vår sterke trio i valgkampen 2023. Fv ordførerkandidat Tore Larsen og andrekandidat Carina Wollan Myhre, og fylkesordførerkandidat og sittende medlem av fylkesutvalget Pål Farstad, Foto: Kristiansund Venstre

Valgkampens første stand hadde vi lørdag 29.april under Gatefesten i Kristiansund. Venstre var på plass, grønnkledde og i godt humør og med lokallagsleder Tord sine muffins sammen med flyer med Guri som fristelser. Det var bra med folk og mange å gi en liten Venstrehilsen til

Flere av partiene i Kristiansund var på plass i Skolegata. En fin oppstart til videre valgkamp med utveksling av synspunkter både med velgere og partiene i mellom.

Kristiansund Venstre med stand 29.april. Valgkamp 2023 . fv Tommy Holmen Jensen, Tore Larsen , Carina Wollan Myhre, Ragnhild Helseth, Øyvind Møllegaard og Pål Farstad. Tord Nygård var ikke tilstede da bildet ble tatt