Møt vår 4.kandidat: Yngve Nymoen

Listekandidat Yngve Nymoen, Foto: Yngve Nymoen

Yngve bor på Råholt, er 45 år og brenner for et godt oppvekstmiljø i Eidsvoll.

Navn: Yngve Nymoen

Alder: 45 år

Bor: Råholt

Jobb: Lærer, og tar noen studier ved siden av

Hjertesak: Godt oppvekstmiljø i Eidsvoll, og å bevare og ta vare på natur og miljø

Hvorfor stiller du som listekandidat for Eidsvoll Venstre?

Jeg stiller på lista fordi jeg mener jeg kan bidra til et godt oppvekstmiljø i Eidsvoll gjennom både egen jobb, idrett i Eidsvoll og gjennom musikkmiljøet. Altså er jeg mye involvert i det lokale samfunnet.

Hva er den største utfordringen Eidsvoll har i årene fremover?

Eidsvoll er en kommune i vekst, og integrering blir viktigere og viktigere. Vi må være rustet til å ta imot og i vareta på alle sosiale arenaer for både voksne og unge. (Dette er et utfordrende spørsmål i seg selv)

Har du et politisk forbilde?

Jeg har ikke et spesielt politisk forbilde, jeg er mer opptatt av samlede gode politiske tanker.

Hva er dine interesser utenom politikken?

Mine interesser utenom politikken er sammensatt. Jeg spiller gitar og synger i to band, trener mye og er assistenttrener i bokseklubben i Eidsvoll. Jeg har stor lidenskap for å lage mat, og er veldig glad i å glede andre med dette.

Eidsvoll Venstres valgliste 2023