Venstre er din grønne mulighet

Alle meningsmålinger viser at det blir et skifte. Nå står valget mellom om det blir blåblått eller blågrønt. Venstre er din grønne mulighet.

Venstre er det grønne næringspartiet. Vil du ta vare på naturen og kutte utslipp må du stemme Venstre.

Stavanger Venstre sine toppkandidater i Stavanger. Fra venstre: Mette Vabø (ordførerkandidat), Ann Elin Piel (3.kandidat), Kjartan Alexander Svartsund Lunde (2.kandidat) og Mia Bruvik (ungdomskandidat og 6.kandidat), foto: Joachim Steinbru

Venstre ser framover, og vil ha en åpen og levende kommune. Som et liberalt parti kjemper vi for å gi hvert enkelt menneske størst mulig frihet, samtidig som vi tar vare på hverandre.

Les også: Venstre tar Stavanger framover

Vi vil gjøre det enklere og billigere å velge miljøvennlig. Vi må også ta godt vare på naturen og trehusbyen.

Venstre vil kutte kostnadene for folk, ved å kutte i byråkrati, kutte i eiendomsskatt og de kommunale kostnadene. Vi ønsker et inkluderende samfunn der alle gis reelle muligheter til å leve det livet de ønsker og til å ta aktivt del i samfunnet.

Les også: 6 gode grunner til å stemme Venstre i fylkesvalget

Les også:Venstre vil ha bane til Ullandhaug, Forus og Stavanger lufthavn

Vi vil skape en skole som motiverer barn og unge til læring. For oss er det også viktig å ha et yrende og engasjert kulturliv.

For Venstre er det viktig å gi gode vilkår for små og store bedrifter, som gir en variasjon av næringsliv og arbeidsplasser. I Stavanger skal det være attraktivt å bo og arbeide.

Ønsker du en grønn framtid med frihet for alle? Da bør du stemme Venstre. Godt valg!

Les også: Disse stiller til valg for Stavanger Venstre

Les også: Dette er valgprogrammet Stavanger Venstre skal jobbe for neste 4 årene

Bli med på laget!