Svar til elevrådsstyret: Kollektivtilbudet i Rana må bli bedre

Topp 3 i Nordland
Topp 3 i Nordland 1. kandidat Arne Ivar Mikalsen, 2. kandidat Cecilie Hegge og 3. kandidat Bjørn Værnes Fiske, Cecilie Hegge

Elevene ved Polarsirkel videregående skole spør: Hvilke politikere vil gi et forpliktende løfte om kollektivtilbudet til ungdom i Rana? Det vil vi i Venstre gjøre. Rana og Nordland Venstre vil ha et billigere og bedre kollektivtilbud i Rana. Derfor lanserte vi vår kollektivpakke da vi besøkte Mo i Rana 18. august.

Venstre har i mange år prioritert bedre kollektivtilbud når vi har stilt til stortingsvalg, fylkestingsvalg og kommunevalg. I år er ikke noe unntak og Venstre har et nasjonalt valgløfte om billigere og bedre kollektivtilbud. I tillegg går Nordland Venstre til valg på en kollektivpakke som er viktig både for dere ungdommer, men også resten av innbyggerne i fylket.

Skal bussen være et reelt alternativ for folk i fylket må prisen ned og det må bli flere avganger. Nordland Venstre går til valg på en kraftig styrking av busstilbudet i Rana. Ap, SV, KrF og Sp har styrt fylkeskommunen og bygd ned tilbudet i lang tid. Vi er det fylket i landet med høyest overskudd, fordi disse partiene ikke prioriterer et bedre busstilbud. Nå er det på tide å satse på et bedre kollektivtilbud slik at dere som er elever på videregående skole kan komme dere til mellom skole, fritidsaktiviteter og hjemmet deres på en fornuftig måte. For å få til dette trenger vi deres tillit og at dere stemmer på Nordland Venstre i fylkestingsvalget og Rana Venstre i kommunevalget.

Lykke til med valget

Arne Ivar Mikalsen – 1. kandidat for Nordland Venstre

Cecilie Hegge – 2. kandidat for Nordland Venstre

Mats Hansen – 5. kandidat for Nordland Venstre og ordførerkandidat for Rana Venstre

Magnus Rogne-Jensen – 12. kandidat for Rana Venstre