Ikke bredt samarbeid på borgerlig side i Averøy

Foto: Geir Morten Karlsen

Averøy Høyre ønsker ikke å inngå valgteknisk samarbeid på borgerlig side før årets valg i Averøy.

«Vi ønsker å holde alle dører åpne» svarer leder i Averøy Høyre, Linda Sandvik, på en direkte forespørsel fra Venstres lokallagsleder, Ann Helen Løvold.

Ved siste kommunevalg fikk Averøy Venstre 10,6% av stemmene i Averøy. Høyre fikk 3,8%. Dette gav Venstre to representanter i kommunestyret mens Høyre fikk 1 representant. Ingen av partiene fikk direkte representasjon i formannskap og hovedutvalg. Det ble derfor, som ved mange tidligere valg, inngått et valgteknisk samarbeid som sikret partiene plass i henholdsvis formannskap og forvaltningsutvalg.

Det er svært overraskende at Høyre ikke ønsker å samarbeide på borgerlig side i år, sier Venstre-lederen. Tror det er mange Høyre-velgere som vil bli skuffet. Ønsker du gode vilkår for næringslivet og grunnlag for videre utvikling av Averøy bør du gi din stemme til Venstre i år.