Lederskifte i Horten Venstre

Foto: Lene Cathrine Albertsen

Horten Venstre holdt årsmøte torsdag 25. januar i «Venstres hus» på Kjær gård.

2023 har vært et begivenhetsrikt år. Partiets meget gode utvikling ble trukket fram i styrets- og politisk gruppes årsmeldinger. Framgangen i valget, helhetlig og bred program behandling, økte medlemsvekst, organisasjonsutvikling, og deltagelse på fylkes- og riksplan ble beskrevet og fikk tilslutning fra årsmøte deltagerene.

Styret har arbeidet målrettet de siste årene med å forsterke lokallaget med kompetente og engasjerte personer både til den politiske gruppen og til det organisatoriske arbeidet. På mange måter er det planlagt for generasjonsskifte der nye medlemmer er løftet fram og gitt ansvar.

Valgkomiteen fikk oppgaven med å gjøre «generasjonsskiftet» endelig der det på forhånd var knyttet forventninger til varslet lederskifte.
Valgkomiteen innfridde forventningene og leverte forslaget til ny leder og nytt styre som fikk årsmøtets umiddelbare og fulle tilslutning.

Det ble blomster overrekkelser, gratulasjoner og gitt mange gode takkeord. Etter årsmøtet samlet vi oss rundt kaffebordet med en særs velsmakende kake bakt av nyvalgt leder. Gode samtaler vitner om engasjement og fortsatt framgang for Horten Venstre.

Det nye styret er:
Leder: Thomas Grønli
Nestleder: Jørgen Ingeberg
Styremedlem/sekretær: Hege Helm
Styremedlem/kommunikasjon: Hilde Holta
Styremedlem/Regnskap: Carl Otto Kielland
Styremedlem: Thomas Aas
Styremedlem: Anne Berit Skarestad
Varamedlem: Niklas Cederby
Varamedlem: Fredrik Skogsøy

Med vennlig hilsen
Styret i Horten Venstre