Stortingsvalget 2025 – Nominasjonsnemnda er klar

-Er du kandidaten vi venter på? Det er Kari Grindvik, Berit Lyngstad og Ragnhild Helseth som spør, som tre av medlemmene i Nominasjonsnemnda til Stortingsvalget 2025, Foto: Møre og Romsdal Venstre

-Vi kaller på alle medlemmer og lokallag i Møre og Romsdal Venstre! Oppfordringen kommer fra nominasjonsnemnda som ble satt ned på fylkesårsmøtet i Ørsta. Nominasjonsnemnda er klar til å starte prosessen med å finne de gode kandidatene til Stortingsvalget 2025. Leder av nominasjonsnemnda er Ragnhild Helseth.

-Vi skal nå legge det videre løpet for nominasjonsprosessen, sier Helseth. Noen skranker er allerede satt. Fylkesårsmøtet har vedtatt at vi skal velge kandidatene til stortingslista på nominasjonsmøtet 19.-20.oktober 2024. Retningslinjer for nominasjonsprosessen er vedtatt av Venstres landsstyre. Stortingsvalget er i september 2025.

Nominasjonsnemnda skal konstituere seg over påske, og vil deretter føre arbeidet videre i dialog med våre lokallag og våre medlemmer i Møre og Romsdal.

-Vi vil legge tilrette for en god nominasjonsprosess der dyktige Venstrefolk blir foreslått til stortingslista 2025, skriver nominasjonsnemnda. Det er bare å begynne å tenke på gode navn!

Nominasjonsnemnda har følgende sammensetning:

Leder: Ragnhild Helseth, Kristiansund
Medlem: Kari Grindvik, Ålesund
Medlem: Kjell Johan Vatne, Molde
Medlem: Berit Lyngstad, Ulsteinvik
Medlem: Roald Røsand, Averøy
Medlem: en representant Venstrekvinnelaget MR
Medlem: en representant Unge Venstre, MR
1.vara: Bente Fiskerstrand, Giske
2.vara: Ragnvald Olav Eide, Hustadvika
3.vara: Gunnar Knutsen, Ørstaoppdatert

8.mars 2024