Hvem skal representere Vestfold Venstre på Stortinget 2025-29?

Hvem skal representere Vestfold Venstre på Stortinget 2025-29?

Til medlemmene av Vestfold Venstre

Forberedelsene til Stortingsvalget 2025 er i gang! Nominasjonskomiteen er allerede i arbeid og som et ledd i denne prosessen ber vi nå DEG om å komme med forslag til hvem som bør stå på de øverste plassene på listen ved valget. Gi gjerne en kort begrunnelse knyttet til hvert navn.

De siste meningsmålingene viser at vi har en særlig god sjanse til å få inn en Venstre-representant fra Vestfold! Som enkeltmedlem har du med andre ord en unik mulighet til å påvirke sammensetningen av Stortinget i en fireårsperiode. Den endelige listen skal stemmes over på nominasjonsmøtet – som er lagt til 26. oktober 2024.

Dine forslag vil bli håndtert anonymt. Send ditt innspill til komiteens leder, Carl-Erik Grimstad, [email protected] med kopi til sekretær Karin S. Frøyd, [email protected]. Forslagene vil av disse bli formidlet videre til komiteens medlemmer og det vil ikke fremgå av referater etc. hvem som har foreslått hvem.

Når vi ber dere undertegne med navn, er det for å sjekke ut at ikke samme medlem deltar i prosessen mange ganger og for at vi skal være sikre på at navneforslagene faktisk kommer fra Venstre-familien. Etter at komiteen har samlet forslagene, vil det bli foretatt en sortering som igjen er utgangspunkt for en intervjuserie med de antatte toppkandidatene. Nominasjonskomiteens innstilling vil foreligge én måned i forkant av nominasjonsmøtet.

Fristen for enkeltmedlemmenes innspill er 1. mai. Når forslagene fra medlemmene er kommet, vil vi formidle de foreslåtte navnene til alle medlemmene (i alfabetisk rekkefølge) slik at våre seks lokallagsledere kan legge opp til en debatt i hvert enkelt lag.

 

Beste hilsen

Nominasjonskomiteen Vestfold Venstre Stortingsvalget 2025

02.04.2024