Til innhold
Perpetual motion with LED bulb and simple light bulbs, Ill: Sillia @ Flickr
Frihet og muligheter!

Tokke

Denne nettsiden har for tiden ikke aktivitet. Ønsker du å komme i kontakt med Tokke Venstre, send henvendelse til vår fylkesleder: Aina Dahl : aina@venstre.no. Ønsker du å komme i kontakt med et annet lokallag i fylket finner du oss her:                                            https://www.venstre.no/lokal/vestfold-og-telemark/.

 • Sats på skolen.

  Barn lærer mer når de har det bra. En god skole er en skole der barna trives. Alle barn fortjener lærere som gir dem mulighet til å velge sin egen framtid.

 • Flere nye jobber.

  Det må bli lettere å skape arbeidsplasser der du bor. Venstre støtter gründere og småbedrifter. De som våger å satse skal ha like rettigheter som andre arbeidstakere.

 • Ta vare på naturen.

  Vi bor i et land med fantastisk natur. Den har lagt grunnlaget for vår velferd. Men naturen er sårbar. Derfor vil Venstre ta vare på miljøet. Vi vil gjøre det lett og billig å leve miljøvennlig.

 • På lag med framtida.

  Venstre er Norges sosialliberale parti. Vi vil at våre barn og barnebarn skal ha minst like gode og trygge liv i morgen, som vi har i dag. Derfor er Venstre på lag med framtida.