St. Hanshaugen Venstres liste til BU-valget

St. Hanshaugen Venstre vedtok denne uken sin valgliste for BU-valget 2011. På den øverste plassen valgte nominasjonsmøtet Torkild Strandvik, som også sitter i bydelsutvalget i dag. – Å få til en parkeringsløsning som gir plass i gatene til gående og syklister blir en viktig kampsak i neste BU-periode, sier Torkild.
Les resten av artikkelen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Torkild Strandvik Tone Ringen Karl Arthur Giverholt KjartanAlmenning

Torkild Strandvik, Tone Ringen, Karl Arthur Giverholt og Kjartan Almenning er St. Hanshaugen Venstres kandidater til BU-valget 2011

– Først og fremst er jeg takknemlig for tilliten jeg har fått fra lokallaget. Nå lover jeg å fortsette det liberale arbeidet Venstre gjør i Bydelsutvalget med fornyet energi, og å vise velgerne hvilket parti som har de beste og mest konstruktive løsningene i blant annet samferdselspolitikken i bydelen. Å få til en parkeringsløsning som gir plass i gatene til gående og syklister blir en viktig kampsak i neste periode, sier Torkild.

Til andreplassen på listen valgte St. Hanshaugen Venstre Tone Ringen, som for mange er kjent både som skuespiller og forfatter. – Som kandidat til bydelsutvalget vil jeg kjempe for en seniorpolitikk som ser individet bak alderen, sier Tone, og legger ikke skjul på at hun lar seg provosere av politikere som ser på folk over pensjons-alder som en grå masse av pleietrengende. — Seniorer ønsker ikke å sette seg til i sofaen med en gang yrkeslivet tar slutt. Vi har både erfaring og arbeidslyst å bidra med, og krever å bli tatt på alvor, sier Ringen. — Dessuten er det avgjørende for Venstre at de med helseproblemer får den individuelle oppfølgingen de har krav på, og at de eldste av våre seniorer ikke mister kontrollen over sin egen hverdag selv om de flytter til et sykehjem, avslutter hun.

Den tredje av Venstres kumulerte kandidater, Karl Arthur Giverholt, trekker frem valgfrihet i barnehagetilbudet som en av sine hjertesaker. – Det er stor forskjell på det pedagogiske tilbudet i basebarnehager og avdelingsbarnehager, og vi må gi foreldre mulighet til å velge selv hva som er best for deres barn. I tillegg vil Venstre være en garantist for at det finnes både åpen barnehage og barnepark i bydelen, sier Karl Arthur.

På fjerde og siste kumulerte plass finner vi Kjartan Almenning, som vil slå et slag for næringslivet i bydelen. – St. Hanshaugen har et stort uforløst potensial som sentrumsbydel, både når det gjelder kulturaktiviteter og næringsutvikling. Parkene er bydelens komparative fortrinn, og vi vil i større grad bruke parker og plasser aktivt for markeder og kulturelle arrangementer, sier Kjartan.

– Alt i alt skal Venstre levere det våre velgere forventer av oss: En tydelig liberal holdning, en ambisiøs klima- og miljøpolitikk, og konstruktive løsninger i små og store saker, sier Torkild, og legger til: – Med denne listen har vi lagt godt til rette for fortsatt vekst for Venstre på St. Hanshaugen.

Last ned hele St. Hanshaugen Venstres liste til BU-valget 2011 (pdf)

Ta gjerne kontakt med Venstres kandidater:
Torkild Strandvik: 994 02 325, [email protected]
Tone Ringen: 913 26 279, [email protected]
Karl Arthur Giverholt: 996 45 867, [email protected]
Kjartan Almenning: 958 40 227, [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**