Til innhold

Christina Isaksen Leverkus

Christina Isaksen Leverkus er nestleder i lokallaget.
Hvem er du?
Optimistisk, eventyrlysten og glad i å konkurrere er gode beskrivelser. Ringenes Herre-nerd og alternativ folkemusikk-lytter er også gode beskrivelser. Men kort fortalt er jeg et menneske som bryr meg om det som skjer rundt meg. Jeg vet at det er mye som skjer i verden som ikke kan kontrolleres men jeg har et sterkt ønske bidra der jeg kan.
Hva står du for?
Jeg brenner spesielt for kultur og utdanning. Alle mennesker fortjener gode muligheter uavhengig av bakgrunn, etnisk tilhørighet o.l. Jeg mener at utdanning er det viktigste verktøyet et samfunn har og at det er på dette området det burde satses mest. Dette gjelder både utdanning for barn og for voksne. Og jeg mener at naturen må bevares og beskyttes.
Hva jobber du med?
Sammen med Sande og Holmestrand Venstre jobber jeg med å bevare de viktige kulturverdiene som Holmestrand kommune har, som f.eks. Selvikvassdraget. Jeg jobber også med å styrke opp Holmestrand kommune slik at sammenslåingen av de tidligere kommunene Sande, Hof, og Holmestrand kan føre til gode samarbeid og forbedret økonomi, og dermed bedre muligheter for alle innbyggerne av den nye kommunen.
Hva slags bakgrunn har du?
Jeg er utdannet arkeolog med en bachelor fra BYU i USA og en master fra Universitetet i Oslo. Jeg har også en minor i arabisk og har bodd i Egypt og Jordan. Jeg har også bodd et år i kina men kan dessverre kun telle til fem og si “Jiangnan Universitet, nordre inngang”. Jeg har jobbet mye innenfor museumsbransjen men jobber fortiden som kulturarv konsulent i Holmestrand kommune.