Til innhold

Hilde Holta

Hilde Holta (42 år)
Partner og produsent i Pudder Agency.

Mamma til to gutter på 13 og 5 år. Gift med Simen og bor i Rustadgata i Horten. Opprinnelig kommer jeg fra Skien og har bodd noen år i London og Oslo, før jeg flyttet til Horten i 2009.

Jeg er stolt av å bo i Horten, en by som ser fremover og som ikke er redd for å utforske nye muligheter. Jeg har alltid vært motivert for å gjøre en forskjell i mitt lokalsamfunn, og nå er jeg klar til å ta steget videre og bidra til lokalpolitikken sammen med andre engasjerte mennesker i Horten Venstre.

Til daglig jobber jeg som agent og prosjektleder. Jeg var med på å gründe selskapet jeg jobber i, tilbake i 2012. Her samarbeider jeg med fotografer og stylister som jobber i mote- og reklamebransjen. Kontorene våre ligger i Oslo sentrum, så jeg pendler dit 2-3 ganger i uken. Jeg er også nestleder i TNT Basket i Tønsberg, styremedlem i FAU på Holtan Ungdomsskole og sitter i styret i Horten Venstre.

Dette engasjerer meg litt ekstra:

Kultur, idrett og inkludering:
Jeg er spesielt opptatt av å sikre at barn og unge i Horten har tilgang til et bredt utvalg av fritidsaktiviteter. Dette er viktig ikke bare for å fremme god fysisk helse, men også for å hindre utenforskap og bidra til personlig vekst og utvikling av sosiale ferdigheter.

Frivillighet:
Frivillige organisasjoner og enkeltpersoner gjør en fantastisk jobb og har stor betydning for et aktivt og levende lokalsamfunn. Jeg vil jobbe for å tilrettelegge for frivillig arbeid i Horten.

Digital helse:
Jeg ønsker å forbedre elevenes digitale kompetanse i Hortenskolen ved å innføre obligatorisk tverrfaglig undervisning i digital kommunikasjon. Målet er å styrke og videreutvikle positive digitale vaner og fremme trygg bruk av teknologi.

Jeg ser frem til å arbeide hardt for mine hjertesaker og å gi et fremoverlent bidrag til Horten!