Til innhold

Hilde Holta

Jeg er stolt av å bo i Horten – en by som ser fremover og ikke er redd for å prøve ut nye ting. Jeg har alltid vært motivert til å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet mitt, og nå føler jeg meg klar til å ta steget videre å bidra i lokalpolitikken sammen med andre engasjerte mennesker i Horten Venstre.
Mine tre hjertesaker handler om å sikre at barn og unge i Horten får de beste mulighetene til å utvikle seg og finne sin plass i samfunnet. For meg er det viktig å sørge for at alle har tilgang til et bredt utvalg av fritidsaktiviteter og at vi samarbeider tett med lokale lag og foreninger.
Jeg brenner også for å styrke frivilligheten i Horten. Frivillige organisasjoner og enkeltpersoner gjør en fantastisk jobb for lokalsamfunnet vårt, og jeg ønsker å gi dem de nødvendige ressursene for å kunne fortsette arbeidet sitt. Jeg vil være med å skape en positiv holdning til frivillig arbeid i Horten.
Til slutt vil jeg jobbe for å øke kunnskapen om digital dømmekraft og forebygge nettkriminalitet blant barn og unge i Horten. Som en mor selv, er dette noe som ligger meg nært på hjertet. Jeg mener at kunnskap og veiledning er en bedre løsning enn forbud, og vil derfor jobbe for å tilby foreldre, lærere og elever nødvendige verktøy for å møte utfordringene som oppstår i den digitale hverdagen.
Jeg ser virkelig frem til å jobbe hardt for mine hjertesaker og gjøre en positiv forskjell for Horten.