Til innhold

Mats Hansen

Mats Hansen er Rana Venstre sin ordførerkandidat under valget i 2023. Han ble valgt inn i kommunestyret for første gang i 2015 og har sittet i formannskapet siden 2019. Mats er utdannet Sivilingeniør innen maskinteknikk fra NTNU og jobber som driftsleder i MOMEK Services. Han har følgende appell til deg:

Det er godt å bo i Rana. Vi har vakker natur, et spennende næringsliv og mange muligheter.

Men vi skal framover. Jeg stiller til valg for Venstre fordi jeg vil bidra til at Rana blir en enda bedre kommune å bo i. Jeg flyttet tilbake hit etter endt utdannelse og vil jobbe for at flere gjør det samme. Jeg vil at Rana skal bli landets beste kommune for barn og unge. Jeg vil ha barnehagegaranti, bedre og billigere SFO og skoler i lokalmiljøene, med godt utdannede lærere som har tid til hver enkelt elev.

Vi står overfor en klimakrise. Hvis vi ikke gjør noe vil det bli høyere temperaturer og mer ekstremvær. Det vil påvirke oss i Rana kommune også. Det er i vår egeninteresse å ta klimakrisen på alvor. Rana kommune trenger derfor et klima- og miljøparti som Venstre.

Venstre vil at kommunen og virksomhetene her skal bli klimanøytrale. Venstre vil ta vare på det vi har igjen av urørt natur, og legge til rette for at flere går, bruker sykkel, tar tog eller buss istedenfor bilen når de kan. La årets valg bli et klimavalg.

Er du også opptatt av klima, miljø og gode skoler, barnehager og nærmiljø? Da håper jeg du gir meg din tillit og stemmer Venstre.

Lykke til med valget.