Til innhold

Odin Thune (33)

Vara til kommunestyret, medlem Hovedutvalg for oppvekst og kvalifisering.

Bosted: Valby/Guriskogen

Utdanning og yrke: Fagbrev i Barne- og ungdomsarbeiderfaget. Har jobbet som barne- og ungdomsarbeider på skoler i Oslo og Larvik, og vært med på å arrangere sommerskole i Oslo i flere år. Fra 1. oktober går Odin inn i rollen som fylkessekretær i Naturvernforbundet Vestfold og Telemark.

Politiske verv og organisasjonserfaring: Venstre-medlem siden 2020. Sitter i styret for Larvik Venstre og for Vestfold og Telemark Venstre.

Odins hjertesaker: Barnehage, skole, tidlig innsats og økonomi.

Hvorfor er Venstre ditt partivalg? Jeg er liberal og demokratiorientert. Venstre gir en god mulighet til å kjempe for det jeg mener er en mer fornuftig og fremtidsrettet drift av kommunen vår, uten å begrenses av nasjonale forbudslinjer eller ideologiske skylapper.

Odin om Odin: Jeg flyttet til Larvik (Valby) i 2021 sammen med kone (opprinnelig fra Verningen) og datter (6) for å samle familien her. Jeg ser på meg selv som en person med høy arbeidskapasitet og god gjennomføringsevne.

Om du har innspill til meg eller Larvik/Vestfold Venstre kan du gjerne sende de til [email protected] så leser jeg alt som kommer inn der.

Takk for tiden din.