Til innhold

Stine Blankholm Nymo

Det er naturlig å elske sine nærmeste høyere enn andres, og det er naturlig at vårt eget fedreland er oss mest dyrebart. Men vår kjærlighet og interesse bør likevel omfatte det store fedreland som samler alle raser, uansett farge, ansiktsvinkel, religion og språk. Vår oppgave er tross alt å forsøke å være til nytte for alle medbeboere på den planet, som fører oss gjennom verdensrommet.

Stine Blankholm Nymo, en dedikert innbygger på Billingstad, er en engasjert forkjemper for en bærekraftig fremtid. Hennes visjon er klar: Hun ønsker å sikre at alle, uavhengig av sin privatøkonomi, har muligheten til å ta fornuftige, miljømessige og helsemessig gode valg både for seg selv og samfunnet. Dette gjør henne til en uvurderlig ressurs for vårt fellesskap, og vi er stolte over å ha henne som medlem av Asker Venstre.

Stine tror på vår frihet til å forme våre liv, samtidig som hun understreker at dette kommer med et betydelig ansvar. Hun har en dyp forståelse av at vi alle må ta del i ansvaret for å bevare vårt miljø, forbedre vår helse, og styrke vårt samfunn. Dette engasjementet strekker seg fra individuelle valg i hverdagen til politiske beslutninger som påvirker oss alle.

Hun mener at vi alle, uansett hvor vi bor eller hva vi tjener, bør ha tilgang til kunnskap og ressurser som gjør det mulig å leve mer bærekraftig. Stine arbeider aktivt for å fremme tiltak som reduserer miljøavtrykket vårt, forbedrer folks helse og velferd og fremmer rettferdighet i samfunnet.