Venstre vil selge vin i butikken

Oslo Venstre går inn for salg av av vin i butikker som oppfyller alminnelige vilkår for salg av alkoholholdige drikkevarer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 20 år siden.**


Oslo Venstre mener at det ikke er statens oppgave å redusere antall utsalgsteder for alkohol i Norge. Ansvaret overlates i sin helhet til kommunene/bydelene. Det er opp til kommunene/bydelene selv å avgjøre lokale variasjoner fra hovedreglene. Det er de lokale myndigheter som vil avgjøre i hvilken grad man i det hele tatt ønsker utsalg av alkohol. Kommunene/bydelene har ikke mulighet til å regulere priser på alkohol eller alkoholavgifter. Oslo Venstre ønsker et fortsatt forbud mot alkoholreklame.

Kontaktperson:
Fylkesleder Ola Elvestuen tlf. 90 85 47 75

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 20 år siden.**