Venstres bystyregruppe

Ta gjerne kontakt med oss i Venstres bystyregruppe dersom du lurer på noe, eller for å dele dine synspunkter.

For generelle henvendelser til Oslo Venstre ta kontakt med sekretariatet, telefon 22 40 43 73 eller e-post: [email protected]. For henvendelser som gjelder bystyregruppens arbeid, kan bystyregruppens sekretariat kontaktes på telefon 926 94 014.

Venstres bystyregruppe har tre ansatte, som ledes av gruppesekretær Kristin D. Marken.

Ansatte
Kristin D. Marken
Kristin følger komiteene miljø og samferdsel, samt kultur og utdanning. Hun leder bystyregruppens sekretariat og svarer på alle invitasjoner.
Epost: [email protected], mobil 92694014.

Solveig Hillestad

Kristin Schultz

 

Representanter

Hallstein Bjercke
Gruppeleder og nestleder i Kultur- og utdanningsutvalget. Hallstein Bjercke var byråd for næring og kultur 2011-2015. Bjercke kommer fra stillingen som direktør for myndighetskontakt i IKT Norge og var frem til februar 2012 nestleder i Oslo Venstre. Han har tidligere vært rådgiver for Venstres stortingsgruppe.

Tlf: 93 03 87 42
E-post: [email protected]

 

Marit Vea
Medlem i Samferdsels- og miljøutvalget. Hun har tidligere jobbet som politisk rådgiver for klima- og miljøminister Ola Elvestuen, og for blant annet Zero og Fremtiden i våre hender.

Tlf: 977 23 431
E-post: [email protected]

 

Julianne Ferskaug
Medlem i Helse- og sosialutvalget. Hun er utdannet jurist, og har tidligere arbeidet som juridisk rådgiver i Hole kommune.

Tlf: 918 14 938
E-post: [email protected]

 

Haakon Riekeles
Medlem i Byutviklingsutvalget. Han er utdannet samfunnsøkonomi, og jobber som rådgiver i CIVITA. Riekeles har tidligere vært nestleder i Unge Venstre.

Tlf: 909 27 684
E-post: [email protected]