Til innhold
Oslo Venstres toppkandidater Guri Melby og Ola Elvestuen, Foto: Oda Scheel

Stem Venstre for frihet og muligheter.

Venstre går til valg på en blågrønn regjering. Vi mener de beste løsningene finnes i det liberale sentrum, ikke ytre venstre eller ytre høyre.

Norge trenger en regjering som fortsatt satser på kunnskap, omstilling og nye bedrifter. Samtidig trenger vi en grønnere kurs, og en politikk som inkluderer alle.

I en tid der liberale verdier er under stort press, både i Norge og i resten av verden, trengs et parti som står opp for frihet og fellesskap, og mot enkle populistiske løsninger.

Når du velger Venstre er du med og støtter opp om de liberale verdiene.

En stemme på Venstre er en stemme for frihet og fellesskap.

 • Stem Venstre for klimaet og naturen

  Vi er de første som virkelig opplever klimaendringene. Og de siste som kan stanse dem. Venstre vil lage en bedre fremtid ved å kutte utslipp og ta vare på naturen.

 • Stem Venstre for en bedre skole

  En god skole er det aller viktigste for å sikre like muligheter for alle. Lærerne skal få tid og ressurser til å følge opp hver enkelt elev, slik at elevene trives og lærer mer.

 • Stem Venstre for fremtidens jobber

  Et sterkt næringsliv er viktig i seg selv, men også avgjørende for å opprettholde velferden. Vi vil gi næringslivet gode rammevilkår og et skattesystem som gjør det enklest mulig å skape arbeidsplasser og lykkes med egen bedrift.

 • Stem Venstre for Oslo

  Alt er større i Oslo, fordi vi er flere. Forskjellene er større, men også mangfoldet. Utfordringene er større, men også mulighetene. Vårt mål er frihet og muligheter for alle, uavhengig av utgangspunkt.

Nyheter

Flere nyheter

Våre lokallag i regionen

Her finner du ditt lokallag. Velg din kommune og klikk 'Ditt sted'

Våre politikere