Til innhold
Finansbyråd Hallstein Bjercke og miljø- og samferdselsbyråd Marit Vea, Foto: Baard Salvesen

For frihet, fremtid og fellesskap!

Oslo Venstre

– Oslos liberale parti

I en tid der liberale verdier er under stort press, både i Norge og i resten av verden, trengs et parti som står opp for frihet, fellesskap og samarbeid, og mot enkle populistiske løsninger.

Som Oslos liberale parti kjemper vi i Venstre for å gi hvert enkelt menneske størst mulig frihet, samtidig som vi tar vare på naturen og hverandre.

Når du velger Venstre er du med på å støtte opp om de liberale verdiene.

Ønsker du å støtte Oslo Venstre økonomisk? Da kan du enten bruke kontonummer 1602.48.20576 eller vippse til #85444.

En stemme på Venstre er en stemme for frihet og fellesskap.

 • Ta vare på Marka, parkene, elvene og Oslofjorden.

  Vi skal gjøre Oslo til en foregangsby i klima- og miljøpolitikken. Da må det bli enklere og billigere å ta miljøvennlige valg i hverdagen. Derfor vil Venstre ha billigere og bedre kollektivtransport, og gjøre byen tryggere og mer tilgjengelig for syklister og gående.

  Samtidig skal vi stanse nedbyggingen av natur, og ta vare på Marka, parkene, elvene og Oslofjorden.

 • En utdanning og oppvekst som skaper like muligheter for alle

  Det skal være trygt og godt å vokse opp i Oslo. Som liberale er vi opptatt av å gi barn og unge en utdanning og oppvekst som skaper like muligheter for alle. Venstre satser på skolen fordi kunnskap er nøkkelen til å løse utfordringene vi står overfor og utjevne sosiale forskjeller. Slik danner vi grunnlaget for at folk kan leve frie og gode liv.

 • Oslo blir best når alle gode krefter bidrar og kommunen spiller på lag med næringslivet, frivilligheten og innbyggerne

  Noe av det beste med Oslo er at vi har kultur for enhver smak, sjarmerende butikker og kulturbygg i verdensklasse, store smaksopplevelser og små nabolagskafeer, brennende idrettsglede og steder å nyte roen.

  Derfor heier vi på ildsjeler som beriker byen, på et fritt og mangfoldig kulturliv og på dem som vil skape en arbeidsplass for seg selv og noen til.

 • En raus og inkluderende by med plass til alle

  Oslo skal være en raus og inkluderende by med plass til alle, uavhengig av bakgrunn, legning, livssyn, kjønn, alder, funksjonsevne og livssituasjon. Derfor er Venstre opptatt av å stå opp for de som trenger det mest. Vi skal bekjempe fattigdom og rasisme, og stille opp for sårbare grupper som i altfor lang tid har blitt møtt av det offentlige med moralisme og stengte dører.

Nyheter

Flere nyheter

Våre lokallag i regionen

Her finner du ditt lokallag. Velg din kommune og klikk 'Ditt sted'

Våre politikere