Kjempetrykk for Vinmonpol til Gamle Oslo

I alt 400 underskrifter for etablering av vinmonopol til Gamle Oslo ble innsamlet på Tøyen Torg lørdag 19.november. Aksjonen varte kun 3,5 timer og involverte fra to til tre underskriftsankere. Resultatet innebærer 1,9 underskrifter i minuttet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 18 år siden.**


– Hvis du regner hvor lang tid det tar deg å skrive ditt eget navn, adresse og telefonummer på et ark så forstår man veldig fort at resultatet er enormt, folk køet rett og slett opp i vinterkulda for å delta i kampanjen. Det er helt klart dette er en sak som berører Gamle Oslos innbyggere, tiden er overmoden for et utsalgsted i Gamle Oslo. Dette sier leder for Gamle Oslo Venstre, Ståle Sørensen.

Kampanjen vil nå fortsette med utlagte underskriftlister i butikker og restauranter, i tillegg kan du delta i kampanjen på www.oslo.www.venstre.no/vin

Målet er flere tusen underskrifter som i begynnelsen av 2006 vil bli overlevert styret av Vinmonopolet


For ytterligere informasjon
Ståle Sørensen tlf. 91790779 epost: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 18 år siden.**