Velkommen til nye hjemmesider for Drammen Venstre!

Venstre har lansert nye hjemmesider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Venstre har lansert nye hjemmesider, og her er Drammen Venstre sin. Drammen Venstre er et lokallag i vekst. Vi har som målsetning å tredoble vår representasjon iDrammen bystyre. Derfor ønsker vi alle som ønsker å bidra til at vi når dette målet velkommen som medlemmer. Kanskje du blir bystyrekandidat eller ordførerkandidat for Drammen Venstre i 2007? Drammen er en av kommunene som er prioritert av Venstre foran lokalvalget 2007.
Som medlem får du mulighet til å påvirke Venstres politikk og politikere. I Venstre er veien kort fra medlem til den øverste ledelse, stortingspolitikere og ansatte. Valget 2005 ble det beste for Venstre siden 1969. Venste har gått fra et lite til et mellomstort parti, med ti representanter på Stortinget. Bli med på oppturen videre!
Her kan du kan melde deg inn, finne informasjon eller kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**