Venstre fikk gjennomslag: Lillehammer kan bli fairtrade-kommune

Lillehammer Venstre har fremmet forslag i kommunestyret om å se på mulighetene for at Lillehammer kan bli en fairtrade-kommune. Forslaget fikk flertall, og er dermed tatt opp til behandling. Dette er begynnelsen på prosessen som kan lede til at Lillehammer blir den første fairtrade-byen og kommunen i Oppland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


– Det er veldig bra at Lillehammer nå har startet denne prosessen. Dette viser at det er vilje til å hjelpe dem som trenger det mest, og at det er noe alle kan bidra til. Ved å kjøpe fair-trade hjelper man bønder i fattige land, slik at de får råd til å sende ungene sine på skole, uttaler leder i Oppland Unge Venstre, Christoffer Biong. – Ved å handle rettferdig kan man bidra til å forandre verden til det bedre, og det er kjempe positivt at Lillehammer nå er med på dette.

Les hele interpellasjonen på Lillehammer kommunes hjemmesider

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**