Gry Bøhmer

Valgt som leder av Asker Venstres styre ved årsmøtet i januar 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Gry Bøhmer

Gry Bøhmer

E-post:
[email protected]

Telefon:
+47 95 75 15 53

Adresse:
Asker

Alder:
34

Mer om meg:
Gift to barn – en stor jobb i seg selv det! Har Bachelor i Communicaton, påbegynt master i ledelse og sykepleie. Pause fra Spl. pga. mammaperm. Som de sier i Japan så er jobb min hobby akkurat nå: barna og familien, skolen, organisasjonsarbeide, vigsler i HeF, V. Vi er mye på hytta på fjellet. Yndlingsbutikk er nok Pandro Hobby

Politikk; hva brenner jeg for:
Jeg brenner for at flere folk med futt og karisma skal inn i politikken og vekke nordmenn og få flere engasjert! Det er enkeltmennesket som må ta tak i seg selv på begge sider – både den som vil drive med politikk og den som skal stemme og faktisk avgjøre hvem som skal få styre. Brenner selvfølgelig for enkeltsaker men heldigivs kan man ofte finne gode løsninger og bli ferdig med saker for så å jobbe videre. Det viktigste er å få enkeltmennesket på banen og ikke legge skyld eller ansvar på systemer eller institusjoner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**