Nicolai Heldal

Nic har vært styremedlem i Sandefjord Venstre fra 2001, hvorav to år om styreleder. Han er styremedlem i Psykiatrien i Vestfold HF og i perioden 2007-2011 medlem i skole- og barnehaveutvalget i Sandefjord.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


E-post:
[email protected]

Telefon:
Mobil: 93 42 47 71

Adresse:
Thorsholmen 25B, 3209 SANDEFJORD

— her kommer bilde av Nic —-

Mer om meg:
Jeg er 51 år, er siviløkonom og medeier/rådgiver i konsulentfirma.

Politikk; hva brenner jeg for:
Tilrettelegging for frivillig kultur- og idrettsarbeid, styrking av skole og omsorg, utvikling av et levende og inkluderende bysamfunn, forsvar av gjenværende friområder, reduksjon av kommunens klimautslipp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**