Års- og nominasjonsmøte i Buskerud Venstre

Drammen Venstre var i helga 3.-4. februar 2007 representert med fire representanter på fylkesårsmøtet og nominasjonsmøtet på Lampeland Hotel i Flesberg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


På fylkesårsmøtet var det fremmet syv uttalelser hvorav to fra Drammen Venstre, en om gründere og en om fairtrade. Uttalelsen om gründere ble vedtatt og sendt ut fra årsmøtet. Den kan du lese her. Uttalelsen om fairtrade ble vedtatt oversendt fylkesstyret for utsendelse senere. Forslaget gikk ut på å arbeide for at alle kommunene i Buskerud skulle bli offisielle fairtrade-kommuner. Drammen Venstre har i bystyret foreslått at Drammen skal bli en fairtrade-by.

Stine Bjørndal Osnes.

Foto: Asgeir Osnes

Stine Bjørndal Osnes (bildet) fra Drammen valgt inn i styret i Buskerud Venstre, som delegat til Venstres landsmøte i Bergen 13. – 15. april og som femtekandidat til fylkestingsvalget.

Drammen Venstre er godt fornøyd med nominasjonen. Nina E. Johnsen fra Lier er andrekandidat og Stine Bjørndal Osnes er på femte plass. Videre er Drammen representert ved Asgeir Osnes (11. plass), Tom Hedalen (46. plass) og Inger Falck Johannessen (49. plass). Fylkestingsrepresentant Runolv Stegane fra Sigdal topper listen. Hele listen finner du her.

Stortingsrepresentant fra Akershus Venstre og nestleder i Transport- og kommunikasjonskomiteen Borghild Tanden var gjest på møtet. Her sammen med leder i Drammen Venstre Asgeir Osnes.

Borghild Tenden og Asgeir Osnes

Foto: Stine B. Osnes

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**