Anne Margrethe Larsen

.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Anne Margrethe Larsen

Foto: Rune Kongsro

Anne Margrethe Larsen er Venstres førstekandidat til fylkestingsvalget 2011, og også fjerdekandidat i Flekkefjord. fylkesstyremedlem i Agder Venstre fra 2010. Hun var Venstres stortingsrepresentant fra Vest-Agder 2005-2009, og satt i Stortingets utenrikskomite. Anne Margrethe kommer fra Flekkefjord. Hun var tidligere sjefssykepleier ved Flekkefjord sykehus. Senere år har hun undervist i helsefag på videregående skole. Anne Margrethe var leder av Vest-Agder Venstre i flere år før hun ble valgt inn på Stortinget i 2005. Hun har også erfaring som fylkespolitiker, før perioden som Venstres første stortingsrepresentant fra Vest-Agder siden Bent Røiseland.

Mobil 41 66 56 90

[email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**