Norges første natur- og kulturpark

Etableringen av Valdres natur- og kulturpark skal føre til at både reiselivet og landbruket i Valdres skal kunne øke marginene sine. Ordfører Eivind Brenna brukte klare ord og formuleringer da han presenterte selve kongstanken i Valdres for tiden: Etableringen av Norges første natur- og kulturpark i Valdres.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Eivind Brenna

Foto: Privat

1. mai skal alle skiltene skrus opp og gjøre alle som kjører inn i Valdres oppmerksomme på fenomenet, som har mange søsken i andre deler av Europa.

Formålet er å utvikle de sidene ved Valdres osm kan være attraktive for turister. – Akkurat som vi stanser ved Garmisch Partenkirchen fordi navnet er kjent i sportsverdenen skal folk kunne kjenne Valdresnavnet sier Brenna.

Les hele saken i papirutgaven av Oppland Arbeiderblad fra 07.02.2007

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**