Åpner for samarbeid

Oppland Venstre ønsker å åpne for samarbeid med de rødgrønne partiene i fylket. Dette skjer i forbindelse med fylkestingsvalget i høst. – Mye tyder på at Venstre kan komme i en vippeposisjon. Det betyr at vi kan få en større mulighet til å få gjennomslag, uttaler Evind Brenna.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Eivind Brenna, Ketil Kjenset, Bjørg Lien, Gunnar Kvassheim

Foto: Christoffer Biong

Fylkesårsmøtet i Oppland Venstre: Meningsmålingene tyder på at Venstre kan havne i en vippeposisjon etter valget. Det vil gi Oppland Venstre et viktig kort i forhandlingene med de andre partiene. – For oss er det viktigste å få gjennomslag for mest mulig av politikken vår, uttaler Bjørg Lien. – Vi ønsker derfor ikke å låse oss til en bestemt samarbeidspartner.

– Det er helt vesentlig for oss å få til en bedre miljø-, bedre rus og omsorgspolitikk, Uttaler Lien. – Og da må vi se på hva vi kan gjøre for å få dette gjennomført.

Se også papirutgaven av Gudbrandsdølen Dagningen fra 13.02.07

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**