Venstre støtter forslag til tunnel

Østfold Venstre støtter tunnel fra Østfold til Vestfold. Det er gledelig at Østfold Høyre også vil ha en alternativ løsning til fergetrafikken som skaper problemer i tettstedene på begge sider av fjorden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Østfold Venstre støtter tunnel fra Østfold til Vestfold. Det er gledelig at Østfold Høyre også vil ha en alternativ løsning til fergetrafikken som skaper problemer i tettstedene på begge sider av fjorden.

Vei, tunell, tunnell

Debatten om en tunnel under Oslofjorden er ikke ny og tidligere vurderinger skal ha vist at dette kan være samfunnsøkonomisk lønnsomt. Østfold Venstre har programfestet for 2007-11 at vi ønsker å få utredet en slik tunnel.

Fra fylkesprogrammet:
"Østfold Venstre vil at fylkeskommunen skal kreve utredning av en tunnelforbindelse mellom
Østfold og Vestfold til erstatning for ferga Moss-Horten."

Programmet ligger her

Mer om saken i Moss Avis

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**