Miljøpris for 31 års innsats

Skigruppa i Filtvet / Fremad mottok onsdag 24.januar Hurum Venstres miljøpris for 2006. Skigruppa har gjennom 31 år trofast arrangert den populære Hurum Cup’en — skirenn for store og

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Hvert år, så sant det har vært snø, har skigruppa i Filtvet / Fremad i samarbeid med lokale sponsorer, stått på og sørget for å få Hurums innbyggere ut på ski. Ikke minst de yngste er ivrige og mange barn har opp gjennom årene testet ut sine skiferdigheter i Hurum Cup. Det arrangeres 5 renn og i løpet av disse rennene er det ikke få vafler og pølser som blir fortært. Alle som har deltatt i minst et løp får premie for innsatsen.

Vinnere av Venstres miljøpris 2006: Skigruppa i Filtvet/Fremad

Foto: Finn Dale Iversen

Miljøprisen for 2006 ble delt ut på årsmøtet i Hurum Venstre og glade mottakere var påtroppende og avtroppende leder i skigruppa, Esther Irene Jacobsen og Heidi Jacobsen.

I begrunnelsen for tildelingen sier komitèen: Gjennom 31 år har skigruppa arrangert Hurum Cup i alle snøvintere. 2-300 barn og unge fra hele Hurum Kommune og 20 — 30 voksne stiller opp som funksjonærer. Skigruppa har i disse årene gjort en stor innsats for vinteridretten og miljøet i hele kommunen — alt på frivillig basis.

Leder i Hurum Venstre, Gunn-Torill Homme Mathisen, sa at det var en vel fortjent pris og at hun håpet at Filtvet /Fremad også i framtiden vil arrangere den tradisjonelle skicup’en — om værgudene sørger for snøen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**