Venstre i vinden – rekord i antall lister

Det går bra med Venstre om dagen. – Vi er inne i en tid med en god vekst i organisasjonen, uttaler leder i Oppland Venstre, Bjørg Lien.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Historisk antall lister
Venstre er i medvind både nasjonalt og lokalt. Oppland Venstre stiller reine Venstrelister i 16 kommuner. I dag er Venstre representert i tilsammen 12 kommunestyrer. Dessuten er vi med på bygdelister.

Bjørg Lien

Foto: Christoffer Biong

God medlemsvekst
Oppland Venstre har fra nyttår en medlemsvekst på 10 %. -Det er morro, sier Bjørg Lien, leder i Oppland Venstre. -Vi ser at flere og flere får øynene opp for Venstre, og vi er veldig glade for at så mange velger å melde seg inn. Nå har vi lagt et godt grunnlag, og vi skal jobbe hardt for å oppnå det beste valgresultatet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**