Aksjon; Nei til containerhavn!

Buskerud Venstre kommer til å myldre i gatene i Drammen 12.mai rundt kl. 12.00 for å samle inn underskrifter for å få tatt opp sak i bystyret i Drammen om å stoppe salg av kommunale tomter på Holmen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Venstre vil gjenåpne fjorden for innbyggerne i regionen. Buskerud Venstre oppfordrer derfor akkurat deg om å skrive under på Drammen Venstres liste om å stoppe salg av kommunal eiendom ute på Holmen.

Løpesedler og underskriftslister
Vi kommer til å gå rundt i gatebildet på Bragernes-siden og dele ut løpesedler og samle underskrifter fra alle de som ikke ønsker containerhavn på Holmen.

Bevare strandområdene som rekreasjonsområder for folk

Tre i Mobergsviken

Foto: Tore Rykkel

Buskerud Venstre ønsker å bevare strandområdene som viktige rekreasjonsområder for folket, og da må ikke Drammen kommune selge unna tomtene der ute før de videre planene for Holmen blir godkjent av Drammensfjordens innbyggere. Vi må lytte til folket!

Folkets røst er klar
Folket har i en undersøkelse gjort av Drammens Tidende sagt sitt. 51% ønsker grønnere utvikling på Holmen. Over 60% er imot den planlagte containerhavna på Holmen. Dette må politikerne ta inn over seg.

Buskerud Venstre ønsker å få opp politikernes øyne om at befolkningen rundt indre Drammensfjord ikke ønsker containerhavn på Holmen, men heller en grønn og fremtidsrettet utvikling på en av byens beste tomter.

Møt opp og skriv under du også, din stemme er viktig
Støtt Drammen Venstre i å samle inn de 300 underskriftene de trenger for å få tatt opp saken i bystyret om stopp i salget av kommunal eiendom på Holmen! Møt opp på torget kl.12.00 og skriv under du også. Din stemme teller mer enn politikernes røst.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**