Byvandring i Gamle Oslo idag – 15 mai

Velkommen til Bymuseets: Kjenn din by tirsdag 15. mai kl 19!
“Med hjerte i Gamlebyen” ved Stortingsrepresentant, Trine Skei Grande
Fremmøte: I hagen foran Ladegården

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Trine Skei Grande

Foto: Rune Kongsro

Vårens Kjenn din by- program presenterer serien "Mitt Oslo", der kjente personer presenterer sitt bilde av byen. Trine Skei Grande starter med å ta oss med til ett av sine yndlingssteder: Ladegården i Gamlebyen.

Namdalingen som forelsket seg i Oslo er levende opptatt av å formidle og forvalte det kulturelle mangfoldet hovedstaden har å by på. I tillegg til å være Stortingsrepresentant for Venstre, sitter hun i styret i Interesseforeningen for Oslos Middelalder og i Menighetsrådet i Gamlebyen. Grande brenner for å bevare og som tidligere lærer i historie og samfunnsfag har hun også evnen til å formidle betydningen av våre kulturminner og det identitetsskapende grunnlaget disse gir. Det handler om kultur, identitet og historie.

Møt opp i hagen utenfor Ladegården på selveste St. Hallvardsdagen om du vil høre mer!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**