Karl Ravndal, Venstres mann i eldrerådet

Karl Ravndal er nr. 40 på Venstres liste ved kommunevalget i 2007

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Karl Ravndal

Foto: Tone M. A.

Karl Ravndal er Venstres representant i eldrerådet.
På Vestfold Venstres årsmøte i februar 2007 ble Karl utnevnt til æresmedlem. Som mangeårig medlem fikk han overrakt diplom og blomster fra fylkesleder som synlig bevis på utnevningen. Karl Ravndal har lang fartstid som kommunestyremedlem i Brunlanes og styreverv både i Larvik og Vestfold Venstre. Han er i dag et svært aktivt medlem av eldrerådet i Larvik. Karl Ravndal er en viktig ressursperson for Venstre og partiet regner med å både dra nytte av ham og bli holdt i ørene i mange år fremover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**