Marianne Reistveit

Marianne er styremedlem i Sandefjord Venstre og økonomiansvarlig i Vestfold Venstre. I perioden 2007-2011 er Marianne representant i skole- og barnehageutvalget og første vararepresentant til plan- og utbyggingsutvalget i Sandefjord.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


E-post:
[email protected]

Telefon:
Mobil: 92 01 85 22

Adresse:
Tareveien 5
3218 SANDEFJORD

Marianne Reistveit

Mer om meg:
Marianne er markedsøkonom fra BI og har lang fartstid innen de fleste områder i reisebyrå. Er nå partner og daglig leder for den nystartede reisearrangøren Connections AS.

Politikk; hva brenner jeg for:
Politisk er jeg spesielt opptatt av saker som berører miljø, sosialt ansvar og næringslivets betingelser, særlig for småbedrifter. Utviklingen av Norge som bærekraftig og miljøvennlig turistnasjon hvor samhandling innen næringen står i fokus er også et tema som engasjerer meg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**