Klimautslipp: Nødvendig å handle lokalt

Etter at Venstres ordførerkandidat, Dag Bjørvik, tok initiativ til at Sandefjord kommune skal utarbeide en egen handlingsplan for å redusere klimautslippene, er det i løpet av kort tid oppnåd bred tilslutning om dette fra nesten alle politiske partier i byen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Politisk redaktør i Sandefjords blad følger opp på kommentarplass i Sandefjords blad lørdag 25. mai. Artikkelen – som du finner her – oppsummeres med at “Formannskapets positive holdning på bred front så langt gir gode forhåpninger om at Dag Bjørviks ord blir retningsgivende for veien videre lokalt: om at “Nå har vi muligheten til å ytre vårt bidrag i Sandefjord!”

Yxney, vår
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**