Venstre har yngst liste i Lillesand

Fædrelandsvennen sammenligner 31. mai partilistene foran høstens kommunevalg, og har kommet fram til at Venstre har den laveste gjennomsnittsalderen i Lillesand. 3 av kandidatene er under 25, og to av dem er på de fem første plassene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Av: Petter Natanael Toldnæs

Daniela Plaza Fuenzalida

Daniela Plaza Fuenzalida
Foto: Unge Venstre

Det har de siste årene vært et godt tilsig av nye, unge medlemmer både til Venstre og Unge Venstre i Lillesand. I nominasjonsprosessen la vi vekt på fordelig med tanke på alder, kjønn og bosted. Vi er derfor stolte av vår endelige liste, og vi håper bredden skal gi oss vind i seilene fram mot valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**