Møtte du Venstre på Sanden?

Venstre stilte sammen med alle de andre partiene på Sanden under folkefesten idag, St.Hans. Her var det anledning til å konfrontere med harde facts, ubehagelige sannheter eller ren oppmuntring.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Når Venstre møtte opp i dag for å svare på spørsmål og få gode tips om politikken vi skal føre, var det et viktig bidrag til å få innspill for det videre politiske arbeidet. Arrangementet på Sanden er en del av den gedigne satsingen som foregår i Larvik. Som foreløpig siste bidrag får vi IKEA her til oss.

Sliperiet

Når vi får presentert alle de andre prosjektene som er på beddingen, vil vi se at hjulene virkelig har kommet i gang. Venstre vil fortsette å være en tydelig pådriver i utviklingen videre i Larvik kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**