Måling viser stadig Venstre på topp

Nettmålingen hos Østlands-Posten for uke 31 viser at Venstre, med over 32% oppslutning, vil bli det største partiet i Larvik.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


I tre av de fem målingene som er gjort finner vi Venstre på topp. I de resterende to er vi såvidt forbigått av Arbeiderpartiet den ene gangen og Høyre den andre.

Den første målingen i uke 26 kom nok noe overraskende, men nå ser det ut som Venstre er i en stabil trend. Denne bekreftes av resultatet fra Aftenpostens valgomat, hvor rundt 12% av de som har deltatt deler flest meninger med partiet Venstre. Vi merker også at interessen for hva vi driver med er stigende og folk både melder seg inn og er nysgjerrige på hva vi mener og programmet vårt.

– Man skal naturligvis ikke legge stor vekt på slike målinger, sier Hallstein Bast som er utpekt på sikker ordførerplass, -men det er jo moro å se at de viser en betydelig oppslutning.

– Uansett er mobiliseringen i orden, og det blir spennende å se hvor stor oppslutningen blir til slutt i september. Vi håper mange benytter seg av muligheten til å gjøre seg kjent med Venstre gjennom det nye valgprogrammet som ligger ute på nettet.

Se artikkelen i Østlands-Posten her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**