— Alvor eller bare spill for galleriet?

Ola Elvestuen (V) mener uttalelsen er en test på om Nyland Syd-vedtaket fra i fjor var alvor eller et narrespill.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Ola Elvestuen

Foto: Reidar Lerdal

Gruppelederen i Venstre vil denne uka sørge for at regjeringen blir utfordret på om de følger opp det Oslo bystyre har sagt. Nemlig at det ikke blir noe Nyland Syd-terminal, før en ny adkomst er på plass. Her støtter Elvestuen byråd Peter N. Myhre i at det er staten som har ansvaret.
– Nå blir det viktig å se om regjeringen følger opp rekkefølgebestemmelsen. Jeg vil vite om Nyland Syd var et spill for galleriet. Hvis ikke dette er på plass, kan ikke Nyland Syd bygges. Det er ingen automatikk i at dette prosjektet skal gjennomføres, sier Elvestuen i en kommentar til Lokalavisen Groruddalen.

Les hele saken i Lokalavisen Groruddalen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**