– Miljø og skole viktigst!

Rekordmange deltagere fikk tirsdag ettermiddag møte en engasjert Odd Einar Dørum i Lillesand, som understreket viktigheten av å gjøre innholdet i skolen til en merkesak for Venstre. Vi fikk i tillegg høre hvorfor miljø også er en viktig kommunalpolitisk oppgave.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Av: Petter Natanael Toldnæs

Odd Einar Dørum

Foto: Rune Kongsro

Dørum kom med en rekke punkter for å forbedre innholdet i skolen. Vi må blant annet tilby solid etter- og videreutdanning, få tak i motiverte studenter, øke yrkets attraktivitet og få pedagogene bort fra kontorpulten til kateteret.

Miljøet fikk selvsagt også masse fokus. Det kom en rekke spørsmål fra tilhørerne om biodrivstoff, klimakvoter og de nære ting. Dørum mente at en betydelig andel av klimakuttene kan foretaes lokalt, og at miljøspørsmålet derfor ikke var reservert våre rikspolitikere.

Hele huset til Tora og Anders Buestad var fult av tilreisende Venstre-folk, ettersom hagefesten måtte flytte innendørs på grunn av det våte sommerværet.

Vi takker Dørum også i år, og håper på et gjensyn også neste juli!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**