Kommer sommer’n?

Nå har vi hatt regn i en uke i strekk og venter på sommer. Denne uken skal bli bedre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Nå har ferieværet vært bortreist i flere uker og både festivaler og det meste vi forbinder med sommeraktiviteter har måttet vente. Galleriene melder om bra besøk og kjøpesenterne har aldri solgt så mye på denne tiden.

Fossen

For dem som lurer på om dette er et resultat av klimaendringene, så blir det kanskje å strekke dette for langt. Vi er fortsatt innenfor det lokale svingningsmonn, men flommen i Lågen kan være et varsel om hva må skal venne oss til. Vi ser at dimensjonene på kommunens vannledningsnett må ta høyde for økt kapasitet i fremtiden.

– Vi har i det minste fått vedtatt at vi skal få en klimaplan til høsten, sier H. Bast, og tenker på forslaget om planen som skal ta hensyn til miljøendringene på lokalt plan. Arbeidet med en klimaplan ble vedtatt enstemmig etter Venstres initativ.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**