Surmaga fra Arbeiderpartiet

Svein Larsen fra Oslo AP tviler på at Venstre i Oslo står samlet bak leder Ola Elvestuen når han vil ha borgerlig byråd i Oslo. Det gjør vi selvsagt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Toril Berge

Toril Berge
Foto: Sveinung Bråthen

Det har særlig falt AP tungt for brystet at Ola Elvestuen påpeker at Rune Gerhardsen ofte snur, og derfor er vanskelig å samarbeide med. Sannheten er jo at AP i valgkampen har snudd i viktige saker som eiendomsskatt, muligens valgfrihet i hjemmetjenesten og høyhus i Bjørvika, etter å ha stemt mot høydebegrensning i 2003. Velkommen etter! Men når AP samtidig vil kaste om på alle vedtatte planer, lager de en vanskelig situasjon for byen.

Kjell Veivåg

Kjell Veivåg
Foto: Sveinung Bråthen

Når Venstre har valgt budsjettsamarbeid med borgerlig side, har vi fått mulighet til å drive ren Venstrepolitikk. Historisk satsing på kollektivtrafikk, ambisiøs klima- og energiplan, satsing på Oslo-skolen, økning av sosialsatsene og valgfrihet i hjemmetjenesten er noen resultater. Senest i revidert budsjett fikk Venstre inn kraftig økning av klimafondet.

Guro Fjellanger

Guro Fjellanger
Foto: Sveinung Bråthen

Venstre er fortsatt krystallklar på at det ikke er aktuelt å sitte i byråd med FrP. Den politiske avstanden er for stor særlig når det gjelder miljøpolitikk, byutvikling og synet på det flerkulturelle Oslo. Det viktigste for Venstre er å få gjennomført vår politikk, og vi ønsker å erstatte FrP i byråd. En stemme på Venstre er en stemme for en offensiv miljøpolitikk, bedre skole, mer til de som trenger det mest og ikke minst: respekt for individet og valgfrihet, uavhengig av etnisitet, funksjonsevne, seksuell orientering, økonomi og sosial status.

Toril Berge, nestleder og 2. kandidat
Kjell Veivåg, nestleder og 3. kandidat
Guro Fjellanger, 4. kandidat
Olaf Thommessen, 5. kandidat
Ane Willumsen, styremedlem og 6. kandidat

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**