Jens Olai Justvik

Jeg har jobbet som solist ved Den Norske Opera i 15 år. Er bosatt i Høvåg og jobber som sanger og artist. Blir jeg valgt, ser jeg fram til å jobbe med kulturspørsmål.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Jens Olai Justvik

Jens Olai Justvik
Foto: Hans Botnen Eide

Jeg vil arbeide for å utvikle Gamle Møglestu gård til et kraftsenter for kulturen i kommunen, og være en pådriver for det kulturelle mangfoldet, hvor særlig idretten utgjør en viktig del.

Jeg ønsker også å ha et sterkt fokus på Høvåg. Det er viktig at bygda beholder sitt særpreg. At Høvågheimen får de nødvendige midler til utbygging og en forsvarlig drift. Som småbarnsfar er jeg meget opptatt av at oppvekstmiljø, barnehager og skole blir ivaretatt på best mulig måte. Jeg vil også jobbe for en realisering av Eidjordkanalen.

Verv og posisjoner
– Tjenestutvalget
– Bystyremedlem
– Kulturskolen (vara)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**