Odd Einar Dørum gjesteforeleser på åpent møte om skole

Odd Einar Dørum (V), tidligere justisminister, kommer til Røyken mandag 13.aug. kl.19. Anledningen er et åpent møte om skolepolitikk i regi av Venstre i Hurum og Røyken. Dørum, som er genuint opptatt av den norske skolen, foreleser over temaet: “En skole for kunnskap og like muligheter”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Nina E. Johnsen

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

-Gjest er også 2.kandidat på Venstres fylkestingsliste, Nina E. Johnsen(Lier), som holder åpningsappell, sier Roy Heien (Hurum Venstre) og Mary Sandal Johansen (Røyken Venstre). De er glade for at venstretoppene legger turen til Hurumhalvøya. Skole og skolepolitikk er et av Venstres hovedsatsingsområder.

-Venstre vil styrke den offentlige skolen, særlig gjennom å gjenreise respekten for læreren og fagkunnskapen. Alle skal ha mulighet til å utnytte sine evner og sin skaperkraft, sier Roy Heien. -Venstre vil styrke læreren og gi mer ansvar til den enkelte skole. Norge skal være en førsteklasses kunnskapsnasjon”, supplerer Mary Sandal Johansen.

Odd Einar Dørum

Foto: Frode Fjeldstad

De håper mange tar turen til Frydenlund skole i Åros kl.19. Møtet er åpent for alle – kom og bli med på debatten, oppfordrer de.

Altså:
Tid: Mandag 13.aug.kl.19
Sted: Frydenlund skole, Åros

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**