Olaf Thommessen-intervju i Aftenposten

– Nå er jeg opptatt av Oslo Venstre og en plass i bystyret. Det er ingen beskjeden ambisjon. Bystyret i Oslo er kanskje landets viktigste talerstol etter at Regjeringen begynte å overse Stortinget, sier Olaf Thommessen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Olaf Thommessen

Foto: Reidar Lerdal

Thommessen vil fokusere på skolefritidsordningen i valgkampen, ved siden av miljø, skole og integrering.

– På enkelte skoler fungerer SFO som ren oppbevaring av barna. SFO lever sitt eget liv, med vanntette skott til skolen. For foreldrene er dette forvirrende, sier Thommessen, som selv har to jenter i SFO.

Han vil ha en kommunal rammeplan for hva SFO skal inneholde.

– Så må bydelene og skolene følge opp slik at SFO får et reelt innhold. SFO bør inn i skolenes driftsstyrer, og en representant fra SFO kan godt delta i konferansetimene. SFO-lederen bør også ha pedagogisk bakgrunn.


Les hele intervjuet i Aftenposten

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**