Nytt håp for Funkeliasaken

Nå har jeg tro på at vi får flertall i kommunestyret for å stoppe blokkutbyggingen i Funkelia. På møtet som Pensjonistforenigen og LHL arrangerte med de politiske partiene i Kongsberg i går, sa Reidar Øxnevad fra Ap at de skulle ha et medlemsmøte hvor saken skulle diskuteres.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Det er positivt at Ap tar hensyn til den sterke folkemeningen som er kommet fram i denne saken. Mange husker at Ap snudde i den viktige saken om innføring av parlamentarisk styringsform i Kongsberg, like før valget for 4 år siden. Nå regner jeg med at det samme vil skje i saken om Funkeliaplanen som skal kommunestyrebehandles 23.august. Det er Ap som vi må håpe på i denne saken, for Høyre ga klart uttrykk for at de vil ha utbyggingen.

Øystein Senum
Kongsberg Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**