Randi Kristin Strand

Lier Venstres 5. kandidat til Kommunevalget 2007

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Randi Kristin Strand

Foto: privat

Jeg heter Randi Strand, Jeg er opprinnelig fra Fagernes i Valdres, men har vært bosatt i Lier siden 1990. Jeg 48 år. Jeg har tre barn på 8, 11 og 14 år, som er engasjert i kultur og idrett – korps, fotball, teater, 4H, kor og Tae-kwon-do.

Jeg er utdannet grafisk designer og har drevet eget design/kommunikasjonsbyrå i Oslo siden 1989. Vi arbeider med merkevarebygging og visuell identitet for små og mellomstore bedrifter. Dette tar naturligvis mye av min tid, men jeg får også tid til hobbyer. Elsker å male, og har nå meldt meg inn i Lier Kunstforening. Matlaging er også en stor lidenskap og jeg er medlem av Slow Food. Jeg sitter i styret for Drammen Barne- og Ungdomsteater og dette tar mye tid i forkant av forestillinger både til vår og jul. Min eldste
datter er veldig aktiv der. Ellers spiller jeg piano. Bøker slukes på toget på vei til og fra jobben om dagen Jeg trener på Akropolis og da har jeg alltid med meg lydbøker på mp3 spiller – da går treningen unna i en fei! Ellers har vi båt, og om sommeren tilbringer vi en del tid ute på sjøen.
Er også medlem av Human-etisk forbund.

Jeg er ny i politikken og det var Venstres sosial-liberale ideologi som bygger på enkelmenneskets frihet, forbundet med sosialt ansvar, som gjorde at jeg meldte meg inn i Venstre. Menneskerettighetene skal gjelde for alle. Vi har rett til ren luft, rent vann – og jeg vil at mine etterkommere også skal ha denne rettigheten. Etter at jeg fikk barn har det blitt viktig for meg å engasjere meg i samfunnet og oppvekstmiljøet. Kultur betyr også mye, og jeg har lyst til å engasjere meg i dette spesielt rettet mot barn og unge!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**