Til innhold
Lier Venstres kummulerte kandidater i 2019, fra venstre Caroline Thorbeck, Tove Hofstad, Tor K. Haugen og Lise Hafskjold Kivle

"Grønne Lier" - en aktiv og varm kommune

Lier Venstres visjon

Lier Venstre ønsker at Lier skal være en grønn, varm og inkluderende kommune for alle. Lier skal være en kommune hvor alle stemmer blir hørt, i en åpen og demokratisk arena. Alle borgere må få mulighet til å bidra positivt til samfunnet sitt.

Venstre prioriterer “Grønne Lier”, og satser på miljø, sykkel, gange og kollektivt. Vi vil gjøre det lettere for liunger å ta grønne valg.


Følg oss på Facebook!

Våre fokusområder

 • Sats på skolen

  Barn lærer mer når de har det bra. En god skole er en skole der barna trives. Alle barn fortjener lærere som gir dem mulighet til å skape sin egen framtid.

 • Ta vare på naturen

  Vi bor i et land med fantastisk natur. Den har lagt grunnlaget for velferden vår. Men naturen er sårbar. Derfor vil Venstre ta vare på miljøet. Vi vil gjøre det enkelt og lønnsomt å leve miljøvennlig.

 • Flere nye jobber

  Det må bli lettere å skape arbeidsplasser der du bor. Venstre støtter gründere og småbedrifter. De som våger å satse skal ha like rettigheter som andre arbeidstakere.

 • På lag med framtida

  Venstre er Norges sosialliberale parti. Vi vil at våre barn og barnebarn skal ha minst like gode og trygge liv som vi har i dag. Derfor er Venstre på lag med framtida.

Bli frivillig

Ønsker du å hjelpe oss i valgkampen? Meld deg som frivillig via dette skjemaet